Nederlands
Franšais
English
Missie
Links
Contact
Home
Bronnen
Privacy
Willekeurig Hitparade Per Plaats Per Soort
of Functie
Per Naam Per Element Per Stijl Per Persoon Vroeger en Nu

De missie van Historvista

Waarom een website met meer dan tienduizend foto's over duizenden plekken ?

Wij willen in de eerste plaats een duidelijke en pedagogisch verantwoorde bron van informatie zijn over ons patrimonium. Hierbij proberen we ook de bouwkundige termen op een zo duidelijk mogelijke manier uit te leggen. En wat is er handiger dan illustratie met foto's? Het is dan ook niet verbazingwekkend dat de meeste reacties (veelal positieve) vanuit het onderwijs komen.

Historvista wil ook meten wat mensen mooi vinden en wat niet. En deze meting gebeurt op een wetenschappelijk verantwoorde wijze. Zulk een meting is tot op heden nog nooit op een ietwat grootschalige wijze gedaan! U kunt ons daarbij helpen, door via willekeurig te stemmen op de plekken die u te zien krijgt.

De onverhoopt grote hoeveelheid inhoudelijke reacties laat ons verder ook toe om op een interactieve wijze meer en meer informatie te verzamelen over ons patrimonium. Door ook uw kennis met ons te delen, wordt Historvista een ongelofelijk rijke schat aan informatie, dankzij en voor u!

En dit alles... gratis ende voor niets!

U kunt ons helpen!!

Mail ons door wat u weet.

Geef ons uw goede foto's, en laat ons toe die te gebruiken. Let wel op met kopierechten. Dus ja tegen de foto's die je zelf hebt gemaakt, of de foto's van je grootvader. Geen foto's die je uit een boek of van een andere website plukt!

Sponsors zijn welkom. Je kan bv voor een zacht prijsje een banner huren...Johan en Jan
Historvista is eigendom van Atypus bvba (firma van Johan) en Quernus bvba (firma van Jan)