Nederlands
Franšais
English
Missie
Links
Contact
Home
Bronnen
Privacy
Willekeurig Hitparade Per Plaats Per Soort
of Functie
Per Naam Per Element Per Stijl Per Persoon Vroeger en Nu
--> Hoofdblad --> Lijst van alle plekken Of Vorige
Men vindt deze plek vrij mooi! Gemiddelde score: 5.3 door 2030 willekeurig stemmers.
En U??? Stem op de plekken via Willekeurig
(Ref:0001855)
Toon map op Google EarthAbdij van 't Park te HEVERLEE / LEUVEN / BELGI╦
(Abdijdreef)

Klik op de grote foto voor een maxi-formaat.

Vorige
foto
Abdij van 't Park HEVERLEE in LEUVEN / BELGI╦ Graf van de monikken.
Foto door Jan Boeykens (@Quernus)

Graf van de monikken.
Volgende
foto

Klik op de kleine foto's om ze te vergroten.

Abdij van 't Park HEVERLEE in LEUVEN / BELGI╦:  Abdij van 't Park HEVERLEE in LEUVEN / BELGI╦:  Abdij van 't Park HEVERLEE in LEUVEN / BELGI╦: Abdij van 't Park HEVERLEE in LEUVEN / BELGI╦: Abdij van 't Park HEVERLEE in LEUVEN / BELGI╦: Abdij van 't Park HEVERLEE in LEUVEN / BELGI╦: Abdij van 't Park HEVERLEE in LEUVEN / BELGI╦:
Abdij van 't Park HEVERLEE in LEUVEN / BELGI╦: Abdij van 't Park HEVERLEE in LEUVEN / BELGI╦: Abdij van 't Park HEVERLEE in LEUVEN / BELGI╦: Abdij van 't Park HEVERLEE in LEUVEN / BELGI╦: Abdij van 't Park HEVERLEE in LEUVEN / BELGI╦: Abdij van 't Park HEVERLEE in LEUVEN / BELGI╦: Abdij van 't Park HEVERLEE in LEUVEN / BELGI╦:
Abdij van 't Park HEVERLEE in LEUVEN / BELGI╦: Abdij van 't Park HEVERLEE in LEUVEN / BELGI╦: Abdij van 't Park HEVERLEE in LEUVEN / BELGI╦: Abdij van 't Park HEVERLEE in LEUVEN / BELGI╦: Abdij van 't Park HEVERLEE in LEUVEN / BELGI╦:

Beschrijving van Abdij van 't Park HEVERLEE in LEUVEN / BELGI╦:

Voor meer info over deze abdij van de Norbertijnen, zie Parkabdij.

Met dank aan Michael Reyntjens voor de hint.
Jaap Kirchner: 'Een enigszins verborgen geheim van Vlaams Brabant. De aanrijroute via de Geldenaaksebaan, het Philipsgebouw en de spoorbaan laat moeilijk vermoeden dat er zo'n prachtige parel van baksteenarchitectuur te vinden is. Het is werkelijk smullen van zoveel moois! De vernieuwde oprijlaan is goed gelukt. En fijn om te zien dat de restauratie gestaag vordert. Als u in de buurt bent, probeer dan de refter van het klooster te zien. Het stucwerk van het plafond is werkelijk prachtig en een absolute must. Een dergelijk gebouwencomplex krijgt van mij zeker een negen!'Franšais
English